Fysisk og mental sundhed 

Funktionel Kropsterapi og Hjernetræning understøtter både fysisk og mental sundhed. Helt konkret er det ikke bare én behandlingsmetode, men en værktøjskasse bestående af de mest anderkendte metoder hvor vi behandler og træner hjerne og nervesystemet. Alt hvad du og din krop har oplevet, både bevidst og ubevidst lagres i det neurologiske systemt. Hjerne og alle kroppens celler er et funktionel system. 

Hjerneplasticitet er din hjernes evne til at ændre sig. Din hjerne kan skabe nye hjerneceller, danne nye forbindelser og ændre strukturen af eksisterende forbindelser. Din hjerne tilpasser sig til den måde, den bliver anvendt på og ændrer sig efter behov. Men via stimulering kan man også påvirke denne plasticitet. 

Behandligen tilpasses dig. Har du skader, smerter eller ønsker du bare en krop i balance. Så vil behandling og øvelser give dig mere velvære.


Behandlingen foregår med tøjet på, på en briks under et tæppe uden sko eller måske stående i gang med øvelser individuel eller på et hold. Alt efter hvad din plan bliver.

Vedligeholdelse af de kognitive funktioner som opmærksomhed, koncentration, hukommelse, samt evnen til at kunne overskue og træffe beslutninger er vigtige. Uanset alder.