Nadacaféen

Hver torsdag kl. 16.00-18.00

Du kan bestille plads ved at klikke på Book tid. Du vælger blot en cirka tid mellem 16 og 18. Du kan også sende en sms til 40 86 96 48, hvis I evt. er flere der kommer sammen. Vi har flere rum og plads til alle.

Har du ikke prøvet øreakupunktur før, skal du bestille en tid til en individuel behandling første gang. Så du får vejledning til din situation.

Nadacaféen er non-verbal. Det vil sige, at der ikke er nogen samtale, men at man kan slappe af i en stol og evt. nyde en kop nada-the i en af vores nada-lokaler.

45 minutter med nålene i giver den optimale behandling. Pris 90 kr.

Du modtager et Gavekort på 90 kr. for hver 10. gang, eller få rabatten ved at købe 10 digitale klip.

Læs mere om hvad NADA kan gøre for dig her.
Kathe Arnsbæk


RAB registreret læge examineret akupunktør. Derogså tilbyder Zoneterapi, Manuel terapi og Massage.
Marianne Lodberg


Er uddannet hos NadaDanmark og passer Nadacafeen i Klinik For Alternativ Behandling. 

Er du bange for nåle, kan du prøve en af mine refleksterapi behandlinger. Det er også en effektiv non-verbal behandlingsform, hvor jeg arbejder med reflekszoner, energibaner (meridianer) og centralnervesystem. Den blide behandlingsform er velegnet til både børn og voksne.


Begge behandlingsformer er ufarlige og sætter kroppens egne recovery-processer i gang. Mange betegner det som en meditativ tilstand, med efterfølgende dyb søvn og følelsen af ro. Bonus er mere energi og overskud til, at opnå det du gerne vil.


Du kan læse mere på Centrum for trivsel her.