Om

Hej, Jeg hedder Marianne Lodberg.

Min klinik hedder Centrum for trivsel. Du finder mig og mine tilbud forskellige steder i Esbjerg og online. Bl.a. på Rybners

ungdomsuddannelser og hos Fysioterapeuterne Esbjerg. 


For mig er det tydeligt, at både krop og det mentale overskud har indflydelse på vores trivsel. Derfor har jeg specialiseret mig i nøje udvalgte behandlinger, som jeg personligt kan stå inde for, og som giver et fantastisk resultat.


Jeg har arbejdet som underviser og vejleder i mange år og efteruddannet mig i Human Resources, coaching, Nada og funktionel kropsterapi og hjernetræning. Derudover er jeg ikke alene uddannet stress- og angstvejleder, men har flere års erfaringer med mig som leder og som pårørende.

En unik kombination med flere års livserfaring. 


I et tillidsbaseret samarbejde, så kan jeg hjælpe dig som ung, som pårørende, som medarbejder, som leder, som sygemeldt, som stress ramt og som bekymret forælder.


Jeg overholder naturligvis GDPR-reglerne og sikrer fortroligheden med min tavshedspligt.


Jeg har oplevet flere unge mennesker,  som kom med en negativ skoleoplevelse, der havde sat sig til en begrænsning i deres liv. Jeg oplever gang på gang, at det kan ændres, og de unge mærker selv, at de vokser, og får lyst til at tage beslutninger.


Føler du dig, drænet for energi og ønsker ændringer i dit liv, eller skal du i en periode præstere ekstra meget, både fysisk og mentalt. Måske tilbage på arbejde eller uddannelse igen. Hos mig får du et individuelt tilpasset forløb. Ofte en kombination hvor vi arbejder både med kroppen og hjernen.